Μεσοθεραπεία στο σπίτι

 

Μια προσφιλής μέθοδος αντιγήρανσης, που προσφέρει σύσφιξη, ενυδάτωση, λάμψη κι ανάπλαση της επιδερμίδας, είναι η μεσοθεραπεία.

Εφαρμόζεται από ειδικούς είτε ενέσιμα, είτε με την τεχνική microneedling, δηλαδή με συσκευές dermaroller, dermapen, που διαθέτουν ακίδες και δημιουργούν νυγμούς στο δέρμα για την έγχυση των κατάλληλων ουσιών στο χόριο.

Εκτός από τις εφαρμογές από τους ειδικούς, που φυσικά ενδείκνυνται ως πιο αποτελεσματικές, υπάρχει και η δυνατότητα εφαρμογής μεσοθεραπείας στο σπίτι από εμάς τις ίδιες! Είναι αυτό το παραπάνω που  μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας, πέρα από την απλή χρήση κρεμών πρωί και βράδυ!

Πώς; Μα φυσικά μέσω του microneedling που προϋποθέτει την προμήθεια των ειδικών συσκευών κι ορών!

Συσκευές: 1. Κατάλληλες είναι οι συσκευές dermaroller και dermapen. Αναλυτικά για αυτές και για διευκόλυνση στις επιλογές σας μπορείτε να διαβάσετε στο  σχετικό άρθρο στο παρόν blog εδώ

2. Το e shop aladdin-bazar.gr, με τη μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών microneedling, διαθέτει μια ακόμη συσκευή, που έχει ενσωματωμένο δοχείο, το οποίο γεμίζουμε με τον επιθυμητό ορό, ώστε η έγχυση να γίνεται ταυτόχρονα με τους νυγμούς. Τη συσκευή μπορείτε να δείτε εδώ:

Ουσίες: Κατάλληλες ουσίες για το microneedling είναι τα σέρουμ ή οι οροί που δεν περιέχουν λιπαρά οξέα! Ενδεικνυται το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες, όπως η Α, E, C, που έχουν έντονη αντιοξειδωτική δράση αλλά και τα πεπτίδια κι αμινοξέα. Τέτοια σέρουμ μπορείτε να δείτε εδώ

 

Written By
More from beautytalks

Microneedling tips

  Το παρόν άρθρο είναι συνέχεια του άρθρου που θα βρείτε εδώ....
Read More

3 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *