Σπάτουλα απολέπισης

Η σημασία της απολέπισης: Είναι γνωστό σε όλους ότι είναι απαραίτητη η απολέπιση για την υγεία κι ομορφιά του δέρματος. Μέσω αυτής απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα, οι ρύποι· το δέρμα καθαρίζει βαθιά, αναπνέεει, χάνει την τραχιά όψη και φωτίζεται, ενώ γίνεται πιο ικανό να απορροφάει τα ευεργετικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων. Επομένως, η απολέπιση είναι απαραίτητο να γίνεται, πριν από κάθε εφαρμογή DIY συσκευής ή μεθόδου περιποίησης του δέρματος. Με τον τρόπο αυτό τα καθιστούμε πολύ πιο αποτελεσματικά και δραστικά. 

Τι είναι η σπάτουλα απολέπισης υπερήχων: Η λειτουργία της είναι διπλή: 1. Καθαρίζει το σμήγμα και τους ρύπους κι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.  2. Με τη λειτουργία υπερήχου βοηθάει στη βαθύτερη διείσδυση της ενυδατικής κρέμας ή ορού, που βάζουμε μετά την απολέπιση. Έτσι το δέρμα ενυδατώνεται βαθιά και καταπολεμάται τυχόν αφυδάτωση. Η δευτερη λειτουργία εννοείται ότι μπορεί να εφαρμόζεται κάθε φορά που βάζουμε ορούς ή κρέμες για την καλύτερη απορρόφησή τους κι όχι μόνο μετά από δερμοαπόξεση.

Tips: 1. Καλυτερα να χρησιμοποιείται η συσκευή μετά από ντουζ ή μπανιο, οπότε ανοίγουν οι πόροι του δέρματος. Μια καλή πρόταση επίσης είναι το ατμόλουτρο στο πρόσωπο, η παλιά τακτική των μητέρων μας: σκύβουμε πάνω από κατσαρόλα όπου βράζει νερό για λίγα λεπτά, μέχρι να ιδρώσει το πρόσωπο.

2. Καλό ειναι πριν από τη δερμοαπόξεση να κάνουμε ελαφρύ πήλινγκ προσώπου ή να χρησιμοποιήσουμε ειδική κρέμα δερμοαπόξεσης, ώστε να ενισχυθούν τα αποτελέσματα της συσκευής. Πολύ καλή είναι η κρεμα dermApeal της Skinhellas, η οποία αναδομεί την επιδερμίδα χρησιμοποιώντας εκλεκτούς ορυκτούς κρυστάλλους από τη Νεκρά Θάλασσα. Σε αυτή την περίπτωση η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον δυο μέρες μετά την εφαρμογή της κρέμας. (Παραπομπή στην κρεμα)

3. Η συνδυαστική χρήση της βιταμίνης C θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη φωτεινότητα και λάμψη. Η Skinnhellas διαθέτει καθαρή βιταμίνη C, σε μεγάλη συγκέντρωση κ σε μορφή πούδρας. Δείτε εδώ.  Εναλλακτικά βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι όρος με βιταμίνη C, όπως αυτός που διατίθεται από την εταιρεία μας. Για τον ορό, δείτε εδώ. 

Συμπέρασμα: μια συσκευή απαραίτητη κι από τις πρώτες που αξίζει να αποκτήσουμε για να φροντίζουμε την ομορφιά μας στο σπίτι.  Καθαρίζει σε βάθος, αναζωογονεί την επιδερμίδα, την  ενυδατώνει βαθιά, τη φωτίζει χαρίζοντάς της φρεσκάδα. Για να δείτε τη συσκευή, πατήστε εδώ. 

Written By
More from beautytalks

Microneedling: dermaroller, dermapen

Τι ειναι το needling: ειναι το τρύπημα του δέρματος με συσκευή που...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *